Vi är ett utvecklingsföretag inom Automation och Mekanik

Eltech Automation grundades 1997 och har expanderat kontinuerligt sedan dess. Med en bred kompetens inom automation, mekanik och eldesign samt med vår ständiga branschnärvaro är vi alltid uppdaterade med det senaste.

Vi har kontor i Lomma och Stockholm. Våra kunder finns i hela södra Sverige och i Stockholmsregionen. Vi har en stor kundkrets som spänner över allt från livsmedels- och förpackningsindustrin till processindustrin och maskintillverkare.

Vår största tillgång är våra engagerade och drivna medarbetare. Eltech Automation är ett företag som genomsyras av en stark teamkänsla där alla strävar efter att skapa ett stort mervärde för våra kunder.

Vårt kvalitetssystem

Eltech Automation är certifierade enligt ISO 9001. Kvalitetssystemet omfattar hela vår verksamhet från förstudie/offert till slutleverans med installation och idrifttagning.

Vårt kvalitetssystem omfattar kvantitativa områden såsom kravspecifikationer, dokumentation och manualer, standard och direktiv för projekt men även kvalitativa områden såsom hur kund upplever våra tjänster och produkter.

Vi arbetar kontinuerligt med förbättringar av vårt kvalitetssystem för att uppnå kundens med även våra egna högt ställda förväntningar och krav.

Vår strategi
  •  Fokusera på att skapa ett mervärde för våra kunder

  • Tillgodose våra kunders behov av helhetslösningar genom totalansvar från förfrågan till färdig leverans

  • Genom ständig utveckling kunna erbjuda spetskompetens inom våra tjänsteområden

  • Uppmuntra vår personal till att vara delaktiga och engagerade i Eltech Automations utveckling.

  • Värna om vår företagskultur av teamkänsla och omtanke.

CEO

Mikael Carlsson

Electrical Engineering Manager

Robert Gustafsson

Software Engineering Manager

Fredrik Svensson

Mechanical Engineering Manager

Anders Andersson

© 2020 Eltech Automation AB

  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Social Icon